Kontrollerad  lek - Som hund och katt

Direktlänk till inlägg 1 juli 2012

Wirapremiär!

Av Carro - 1 juli 2012 22:12

I lördags var det premiär för Wiraspelen. Och vilken premiär sen! Allt flöt på bra och stämningen var på topp. Vi hade äntligen fått tag på en körhäst som kände av vibbarna och spänningen som darrade i luften och han fick för sig att stå mer på två ben än på fyra under sin scen. Lite drama mår en premiär bra av och idag, såhär dagen därpå, skötte han sig återigen exemplariskt, lugnt och precis som regisserats. Jag säger bara: det är spännande att spela teater med djur!


Jag saknar att varken kunna köra eller rida på grund av nacken, men jag åker med som lakej och får ha en vacker guldrock på mig istället.


Spelen är riktigt, riktigt bra i år. Proffsskådespelarna är inte bara stora namn, de är verkligen riktiga proffs. Det ger spelet något alldeles extra i år, en nerv som går från scen till scen och inte lämnar någon oberörd. Har ni aldrig sett det så måste ni se det och har ni sett det förr måste ni se det igen, för årets upplaga liknar inte det ni sett innan!


Vi spelar nu från den 3 till den 8 juli (tisdag-söndag). Klockan 19 på vardagar och klockan 18 på helgdagar. Biljetter löses i biljettluckan inom en timme före föreställningen. En timme innan föreställningen visas konstsmide på gammalt vis i den gamla smedjan i byn. Byn är med sina röda stugor och sin stundom forsande stundom porlande å ett smultronställe definierat, så ta med picknickkorgen och make a day of it. Varmt välkomna!


Läs mer om Wiraspelen på www.wiraspelen se 

 
ANNONS
 
Marie, Troya o Tyra

Marie, Troya o Tyra

2 juli 2012 08:58

Jasså, minsann...du har många strängar på din lyra! Jag har sett spelen för några år sedan-riktigt häftig i tidsenlig miljö!

http://www.troyatyra.se

 
AK

AK

3 juli 2012 16:16

Såg spelen för...kanske 17 år sen, en upplevelse!

http://bacillen.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carro - 30 juli 2012 13:30

Jag använder den gröna bollen "Everlasting Fun Ball" som aktiverings- och belöningsboll till både mina egna och dagisets/pensionatets hundar. Den heter "everlasting" och hittills har jag ingenting att säga emot det namnet, trots att jag provat den på...

Av Carro - 30 juli 2012 13:26

En titt in i min vardag hittar du här och här. En titt in på dagis hittar du här. Trevlig läsning!   Vill ni läsa inläggen direkt kan ni följa min nya blogg på www.hundid.se   Hoppas vi ses och hörs! ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:19

Jag och Kaj har påbörjat vår agilitykarriär på riktigt genom att ta privatlektioner för en instruktör som heter Sandra Eriksson. Här kan du läsa om våra två första lektioner.   Du hänger väl med till www.hundid.se? ...

Av Carro - 30 juli 2012 13:05

Förra helgen var jag och Kaj i väg på äventyr, närmare bestämt på utställning i Köping. Kaj uppförde sig som en prins och betedde sig som om han aldrig gjort annat än travat vackert och visat upp sig snyggt. Resultatmässigt ner som en pannkaka och up...

Av Carro - 26 juli 2012 22:36

Jag flyttar nu mitt bloggande till www.hundid.se eller hundid.wordpress.com (adresserna leder till samma sida och båda ska fungera att lägga in på t.ex. bloglovin eller Google reader). Anledningen är helt enkelt att det känns mer logiskt att samla al...


Carro, 22.
hundIDiot ut i fingerspetsarna.
www.hundid.se http://www.hundid.se
http://carro.hundid.se

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012
>>>

Hundtränaren

Senaste inläggen

Ebba

Photobucket

Mikroblogg

Sid

Photobucket

Kategorier

Nebbie

Photobucket

Arkiv

Sök i bloggen

Askari

Photobucket

Länkar

hundID

Photobucket

Fråga mig

2 besvarade frågor

Tidigare år

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Blogkeen
Följ Kontrollerad  lek - Som hund och katt med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se